A selekcija

FIFA KATAR 2022 | ZAMENIK PREDSEDNIKA NENAD BJEKOVIĆ I DIREKTOR STEVAN STOJANOVIĆ

01.04.2022.

Svoje prve impresije posle žreba u Dohi izneli su i zamenik predsednika FSS Nenad Bjeković i direktor A reprezentacije Stevan Stojanović.

„Dobili smo atraktivnu grupu, sličnu kao u Rusiji. Verujem da ćemo da nastavimo takmičenje i posle grupne faze. Dobro je što meč sa Brazilom igramo na stadionu gde će se igrati finale. To je privilegija. Jedva čekam meč sa Švajcarskom i revanš. Verujem u naš sastav, selektora, nisam bio optrerećen žrebom. Veliki sam optimista“ izjavio je Nenad Bjeković.

„Zadovoljni smo. Nešto slično je bilo u Rusiji gde smo za rivale imali Brazil i Švajcarsku, samo sada umesto Kostarike imamo Kamerun. Oni su igrali polufinale Afričkog kupa, imaju kvalitet. Videćemo, sve je moguće, mislim da imamo dobre šanse da prođemo grupu.  Dobro je što prvi meč igramo sa Brazilom i to na stadionu gde će se igrati finale Prvenstva sveta. Šansu tražimo u duelima sa Švajcarskom i Kamerunom, ali želimo mnogo i protiv Brazila. Moram da pohvalim organizaciju, sve je zaista fantastično. Očekuje nas veoma lepo Prvenstvo sveta“ rekao je Stevan Stojanović.