Akreditovanje za utakmicu Srbija - Češka, futsal, baraž za EP

21.09.2017.

Obaveštavamo Vas da je od danas (četvrtak, 21. septembar 2017. godine) otvoren sistem akreditovanja medija za revanš utamicu baraža za plasman na EP Srbija – Češka koja će biti odigrana u utorak, 26. septembra u dvorani „Čair“ u Nišu od 18 sati i 30 minuta.

Prijem zahteva za akreditovanje biće omogućen do ponedeljka, 25. septembra 2017. godine, do 14:00 sati. Vaše zahteve za dobijanjem akreditacija šaljite na mejl adresu: [email protected], na memorandumu Vaše medijske kuće. TV Arena sport je vlasnik televizijskih prava za ovu utakmicu, tako da ostale televizijske kuće mogu da snimaju utakmicu samo uz dozvolu TV Arena sport.

Akreditacije ćemo izdavati na ulasku u dvoranu „Čair“ na dan utakmice od 16 časova i 30 minuta . Informaciju o tome da li Vam je odobrena akreditacija možete dobiti pozivom na broj +381 64 818 01 43.

Ulaz u dvoranu biće omogućen uz posedovanje dva dokumenta: akreditacije i overene novinarske legitimacije. Za identifikaciju će važiti legitimacije izdate od sledećih udruženja: USN Srbije, USN Beograda, DSN Vojvodine, Udruženje novinara Srbije, AIPS, NUNS i nacionalnih udruženja.

Zamena akreditacija, odnosno imena prijavljenih novinara, nije moguća i akreditacije će biti izdavane samo licima čija se imena nalaze na spisku akreditovanih. Svaka zloupotreba biće sankcionisana oduzimanjem prava na akreditovanje za utakmice u organizaciji FSS. Kontrola će biti obavljena na ulazu.

Fudbalski savez Srbije zadržava pravo da utvrdi konačan broj izdatih akreditacija u skladu sa raspoloživim kapacitetom i sledećim prioritetima:

1. medijski partneri FSS
2. sportske redakcije, odnosno mediji
3. ostali informativni mediji, u skladu sa tiražom i uticajem na medijskom tržištu

Molimo Vas da u celosti ispoštujete naznačeni rok za akreditovanje, jer u protivnom nećete moći da dobijete propusnicu za praćenje utakmice.