Media

AKREDITOVANJE ZA FUTSAL TURNIR U NIŠU - OD 1. DO 4. FEBRUARA 2020. GODINE (ELIT RUNDA KVALIFIKACIJE ZA SVETSKO PRVENSTVO)

27.01.2020.

Od 1. do 4. februara 2020. godine u Nišu (dvorana ”Čair”) održava se kvalifikacioni turnir za plasman na Svetsko prvenstvo u Litvaniji (12. septembar – 4. oktobar)

Domaćin i organizator turnira je Srbija, a učestvuju još Ukrajina, Španija i Francuska, o čemu više možete videti na sledećem linku:
https://www.uefa.com/futsalworldcup/matches/#/mt/2020/02

Sistem akreditovanja za medije biće otvoren od 27. do 31. januara. Sve mečeve naše reprezentacije direktno prenosi televizija Arena sport (ostalim televizijama koje nisu vlasnici TV prava dozvoljeno je snimanje utakmica).

Kako biste aplicirali za akreditaciju neophodno je sledeće:
Zahtev mora da sadrži ime i prezime izveštača i funkciju izveštača (reporter, fotoreporter, snimatelj), potvrdu o zaposlenju na memorandumu firme, kao i kopiju validne novinarske legitimacije.

Fudbalski savez Srbije zadržava pravo da utvrdi konačan broj izdatih akreditacija u skladu sa raspoloživim kapacitetom i sledećim prioritetima:
Medijski partneri FSS
Sportske redakcije, odnosno mediji
Ostali informativni mediji, u skladu sa tiražom i uticajem na medijskom tržištu

Vaše zahteve možete slati na mejl [email protected] i još jednom vas molim da se pridržavate navedenih vremenskih rokova, u suprotnom neće vam biti izdata akreditacija. Svaka zloupotreba biće sankcionisana oduzimanjem prava na akreditovanje i prijavom u UEFA. Kontrola će biti obavljena na ulazu.

Informaciju o tome da li je odobrena akreditacija možete dobiti pozivom na broj +38164 818 0139.

Ulaz u dvoranu biće omogućen samo uz posedovanje sledećih dokumenta: akreditacije i validne novinarske legitimacije. Za identifikaciju će važiti legitimacije izdate od sledećih udruženja: USN Srbije, Udruženje novinara Srbije, NDNV, AIPS, NUNS.

Akreditacije će se izdavati na ulazu za medije dvorane ”Čair” dva sata pred početak prvog meča naše reprezentacije (Srbija – Ukrajina, 1. februar 16.30) i važiće za sve mečeve na turniru.