Media

АКРЕДИТОВАЊЕ ЗА ФУТСАЛ ТУРНИР У НИШУ - ОД 1. ДО 4. ФЕБРУАРА 2020. ГОДИНЕ (EЛИТ РУНДА КВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА СВЕТСКО ПРВЕНСТВО)

27.01.2020.

Од 1. до 4. фебруара 2020. године у Нишу (дворана ”Чаир”) одржава се квалификациони турнир за пласман на Светско првенство у Литванији (12. септембар – 4. октобар)

Домаћин и организатор турнира је Србија, а учествују још Украјина, Шпанија и Француска, о чему више можете видети на следећем линку:
https://www.uefa.com/futsalworldcup/matches/#/mt/2020/02

Систем акредитовања за медије биће отворен од 27. до 31. јануара. Све мечеве наше репрезентације директно преноси телевизија Арена спорт (осталим телевизијама које нису власници ТВ права дозвољено је снимање утакмица).

Како бисте аплицирали за акредитацију неопходно је следеће:
Захтев мора да садржи име и презиме извештача и функцију извештача (репортер, фоторепортер, сниматељ), потврду о запослењу на меморандуму фирме, као и копију валидне новинарске легитимације.

Фудбалски савез Србије задржава право да утврди коначан број издатих акредитација у складу са расположивим капацитетом и следећим приоритетима:
Медијски партнери ФСС
Спортске редакције, односно медији
Остали информативни медији, у складу са тиражом и утицајем на медијском тржишту

Ваше захтеве можете слати на мејл [email protected] и још једном вас молим да се придржавате наведених временских рокова, у супротном неће вам бити издата акредитација. Свака злоупотреба биће санкционисана одузимањем права на акредитовање и пријавом у УЕФА. Контрола ће бити обављена на улазу.

Информацију о томе да ли је одобрена акредитација можете добити позивом на број +38164 818 0139.

Улаз у дворану биће омогућен само уз поседовање следећих документа: акредитације и валидне новинарске легитимације. За идентификацију ће важити легитимације издате од следећих удружења: УСН Србије, Удружење новинара Србије, НДНВ, АИПС, НУНС.

Акредитације ће се издавати на улазу за медије дворане ”Чаир” два сата пред почетак првог меча наше репрезентације (Србија – Украјина, 1. фебруар 16.30) и важиће за све мечеве на турниру.