Media

AKREDITOVANJE POVODOM SVEČANOSTI „100 GODINA FUDBALSKOG SAVEZA SRBIJE” I URUČENJA NAGRADA „ZLATNA LOPTA” ZA 2019. GODINU

11.12.2019.

Poštovani,

Sistem akreditovanja medija povodom svečanosti „100 godina Fudblaskog saveza Srbije”i uručenja nagrada „Zlatna lopta” za 2019. godinu koja se održava u Narodnom pozorištu u Beogradu, u petak 20. decembra (18 časova, direktan TV prenos RTS 2) počinje od četvrtka 12. decembra i završava se u ponedeljak 16. decembra. Akreditacije će se izdavati u prostorijama FS Srbije, Terazije 3, osmi sprat 17. i 18. decembra od 10 do 15 časova.

NEOPHODNO JE SLEDEĆE:

Ime i prezime izveštača, potvrda iz firme o zaposlenju, potvrda o validnoj pres legitimacija i kopija lične karte, odnosno matični broj. Zahtevi se šalju na mejl [email protected], a dodatne informacije možete dobiti na broj telefona +381 64 818 01 08

NAPOMENE:

Obavezna garderoba za predstavnike medija – poslovno/elegantna.
Fotoreporterima neće biti omogućen pristup događaju (to se ne odnosi na prostor ispred Narodnog pozorišta), tako da ćete kompletan foto sadržaj dobiti od FS Srbije.

Broj mesta za medije je ograničen, pa vas molimo da zahteve šaljete u skladu sa objektivnim potrebama vaše redakcije.
Od momenta ulaska u Narodno pozorište do završetka ceremonije prostor za medije je na galeriji 2. Upotreba moblilnih telefona radi video zapisa i kamera je dozvoljena samo u miks zoni, gde će po završetku ceremonije biti omogućen razgovor sa dobitnicima nagrada.

Molimo vas da svoja mesta zauzmete do 17 sati i 30 minuta kako se ne bi stvarala nepotrebna gužva.

Srdačan pozdrav.