Media

АКРЕДИТОВАЊЕ ПОВОДОМ СВЕЧАНОСТИ „100 ГОДИНА ФУДБАЛСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ” И УРУЧЕЊА НАГРАДА „ЗЛАТНА ЛОПТА” ЗА 2019. ГОДИНУ

11.12.2019.

Поштовани,

Систем акредитовања медија поводом свечаности „100 година Фудбласког савеза Србије”и уручења награда „Златна лопта” за 2019. годину која се одржава у Народном позоришту у Београду, у петак 20. децембра (18 часова, директан ТВ пренос РТС 2) почиње од четвртка 12. децембра и завршава се у понедељак 16. децембра. Акредитације ће се издавати у просторијама ФС Србије, Теразије 3, осми спрат 17. и 18. децембра од 10 до 15 часова.

НЕОПХОДНО ЈЕ СЛЕДЕЋЕ:

Име и презиме извештача, потврда из фирме о запослењу, потврда о валидној прес легитимација и копија личне карте, односно матични број. Захтеви се шаљу на мејл [email protected], а додатне информације можете добити на број телефона +381 64 818 01 08

НАПОМЕНЕ:

Обавезна гардероба за представнике медија – пословно/елегантна.
Фоторепортерима неће бити омогућен приступ догађају (то се не односи на простор испред Народног позоришта), тако да ћете комплетан фото садржај добити од ФС Србије.

Број места за медије је ограничен, па вас молимо да захтеве шаљете у складу са објективним потребама ваше редакције.
Од момента уласка у Народно позориште до завршетка церемоније простор за медије је на галерији 2. Употреба моблилних телефона ради видео записа и камера је дозвољена само у микс зони, где ће по завршетку церемоније бити омогућен разговор са добитницима награда.

Молимо вас да своја места заузмете до 17 сати и 30 минута како се не би стварала непотребна гужва.

Срдачан поздрав.