Media

АКРЕДИТОВАЊЕ МЕДИЈА ЗА ФИНАЛЕ КУПА СРБИЈЕ 2021/2022

20.05.2022.

Поштовани, обавештавамо вас да је од данас од 12 часова (петак, 20. мај 2022. године) отворен систем акредитовања медија за финалну утакмицу Купа Србије: ФК Црвена звезда – ФК Партизан, која ће бити одиграна у четвртак 26. маја 2022. године, на стадиону “Рајко Митић” у Београду.

Пријем захтева је омогућен до уторка 24. маја 2022. године, до 12 часова.

Ваше захтеве можете послати на следећу адресу: [email protected], на меморандуму ваше медијске куће уз копију валидне новинарске легитимације и фотографију вашег извештача.

Захтев мора да садржи име и презиме извештача и позицију на стадиону са које ће извештавати (принт и електронски медији за новинарску ложу, фоторепортери за позицију на терену, радио извештачи за њима одређене позиције као и телевизијски репортери).

Апсолутна ТВ, радио и интернет права за Куп Србије припадају ТВ Арена спорт, тако да је обавезно остављање камере при уласку у медија центар у посебној просторији код улаза или у прес сали.

Што се тиче терена камерама (изузев ТВ „Арена спорт“, ФК Црвена звезда, ФК Партизан и ФСС) неће бити омогућено присуство.

Уколико не добијете мејл, информацију о томе да ли вам је одобрена акредитација можете добити у среду 24. маја од 10 до 15 часова, контакт телефон +381648180056.

По завршетку утакмице биће одржана конфренција за медије, уз организовану микс зону испред свлачионица, улаз из улице Љутице Богдана (испод северне трибине, код рампе).

Акредитације ћемо издавати у центру за акредитовање, зграда СД Црвена звезда (адреса Љутице Богдана 1а), у среду 25. маја од 10 до 15 часова и на дан утакмиц еод 12 сати до почетка меча.

На стадиону није могуће преузети акредитације.

Фудбалски савез Србије задржава право да утврди коначан број издатих акредитација у складу са расположивим капацитетом медија центра на стадиону и следећим приоритетима:

1.медијски партнери ФСС

2.спортске редакције, односно медији

3.остали информативни медији, у складу са тиражом и утицајем на медијском тржишту

У случају било каквих покушаја неправилности или злоупотреба акредитација неће бити одобрена.

Сатница одигравања финалне утакмице нашег најмасовнијег такмичења биће накнадно објављена