Media

АКТЕДИТОВАЊЕ МЕДИЈА ЗА ПРВУ УТАКМИЦУ ПЛЕЈ-ОФА ЗА ПЛАСМАН У „А” ДИВИЗИЈУ ЛИГЕ НАЦИЈА ИЗМЕЂУ СРБИЈЕ И ИСЛАНДА

18.02.2024.

Поштовани,

Женска „А” репрезентација Србије одиграће прву утакмицу плеј-офа за пласман у „А” дивизију Лиге нација против Исланда на терену број СЦ ФСС у Старој Пазови, у петак, 23. фебруара, са почетком од 16 сати.

Систем акредитовања биће отворен од недеље, 18. фебруара (12 часова) до четвртка, 22. фебруара (17 часова). 

Захтеве можете послати на мејл [email protected].

Од података неопходно је за вашег извештача (са валидне е-mail адресе) обезбедити копију важеће новинарске легитимације и навести позицију на стадиону (новинар, фоторепортер, сниматељ). Право тв преноса има Арена Спорт тако да снимање утакмице (камера,  мобилни телефон са терена или медија ложе није дозвољено уколико немате одобрење телевизије Арена Спорт и УЕФА).

Уколико нисте обавештени телефоном или мејлом сматрајте да вам је акредитација одобрена и можете је подићи приликом уласка у спортски центар (портирница код рампе) најраније два сата пред почетак меча.

По завршетку утакмице биће организована микс зона, али ће у сваком случају изјаве актера меча што се тиче репрезентације Србије обезбедити медија служба ФСС у текстуалној, фото и видео продукцији.

Што се публике тиче, улаз је бесплатан и улазнице се могу подићи приликом доласка на стадион у СЦ ФСС најраније два сата пред почетак сусрета.