Media

АКРЕДИТОВАЊЕ МЕДИЈА | КВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА U21 ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО, СРБИЈА – СЕВЕРНА ИРСКА

21.03.2024.

Поштовани,

Обавештавамо вас да ће од четвртка 21. марта (12 часова) до понедељка 25. марта (12 часова) бити отворен систем акредитовања медија за утакмицу младе репрезентације Србије у квалификацијама за U-21 Европско првенство у Лесковцу против Северне Ирске (стадион ”Дубочица”, 26. март, 18 часова).

Ваше захтеве можете послати на следећу адресу: [email protected] на меморандуму ваше медијске куће, уз копију валидне новинарске легитимације и фотографију вашег извештача.

ТВ И РАДИО ПРАВА

Апсолутна ТВ и радио права преноса за утакмице младе репрезентације у квалификацијама за Европско првенство припадају ТВ Арена спорт и РТС, тако да је обавезно оставити камеру при уласку у медиа центар у посебној просторији код улаза или у прес сали. На терену нису дозвољене камере изузев камера Фудбалског савеза Србије, Фудбалског савеза Северне Ирске, Арене спорт и РТС.

У случају било каквих неправилности или покушаја злоупотреба, акредитација неће бити одобрена.

Информацију да ли је ваша акредитација одобрена можете добити од недеље 24. марта од 12 до 15 часова путем контакт телефона +381648180056, уколико пре тога не добијете обавештење од медија службе ФС Србије.

Акредитације ћемо издавати на дан утакмице, на стадиону ”Дубочица” у Лесковцу два сата пред почетак меча.

УЛАЗАК НА СТАДИОН
(медији који нису власници тв права)

Улаз за медије који нису власници тв права (новинари и сниматељи) налази се на западној страни стадиона (ка југу).Новинарима ће бити омогућено присуство у медија ложи, која се налази напољу, радном простору за медије, сали за конференцији за медије и у микс зони.

Сниматељима ће бити омогућено присуство у радном простору за медије, сали за конференцију и у микс зони.

Улаз за фоторепортере налази се на ћошку између западне и јужне трибине.

Фоторепортерима је улаз на стадион омогућен од 16 сати (на дан утакмице) до почетка меча и тада ће се преузимати маркери уз обавезан увид у професионални и лични документ.

Фоторепортерима је на стадиону омогућено присуство у сали за рад медија, сали за конференцију и на терену у означеним зонама.