Media

АКРЕДИТОВАЊЕ МЕДИЈА | W СРБИЈА – ИЗРАЕЛ (7. АПРИЛ) И СРБИЈА – НЕМАЧКА (12. АПРИЛ), КВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА СП

05.04.2022.

На терену број 1 у СЦ ФС Србије у Старој Пазови женска фудбалска репрезентација Србије у четвртак 7. априла наставља квалификације за Светско првенство утакмицом против Израела од 18 часова. У уторак 12. априла на програму је још један меч, на истом месту, против Немачке од 16 часова.

Систем акредитовања медија за обе утакмице биће отворен од уторка 5. априла (12 часова). За утакмицу против Израела завршава се у четвртак 7. априла (12 часова), за утакмицу против Немачке у уторак 12. априла (12 часова).

Захтев за акредитацију можете послати на мејл [email protected]. Од података неопходно је за вашег извештача (са валидне е mail адресе) обезбедити копију важеће новинарске легитимације и навести позицију на стадиону (новинар, фоторепортер, сниматељ).

Представници медија су у обавези да се од уласка у спортски центар понашају у складу са мерама заштите од вируса COVID – 19 у складу са законима Републике Србије и протоколима УЕФА.

Уколико нисте обавештени телефоном или мејлом сматрајте да вам је акредитација одобрена и можете је подићи приликом уласка у спортски центар (портирница код рампе) најраније два сата пред почетак меча.

Неће бити организоване конференције за медије, ни микс зона по завршетку меча.