Vesti

ODRŽANA SEDNICA IO FSS

08.07.2023.

U Sportskom centru FSS održana je sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije kojom je predsedavao Dragan Džajić, predsednik FSS.

Doneta je odluka o načinu formiranja liste delegata FSS za utakmice Super lige, Prve lige i Kupa Srbije za takmičarsku sezonu 2023/24.

Usvojena je odluka o formiranju Komisije za testiranje delegata FSS za utakmice Super lige, Prve lige Srbije i Kupa Srbije za takmičarsku sezonu 2023/24.

Doneta je odluka o načinu formiranja liste delegata na utakmicama liga mlađih kategorija, Super i Prve lige za žene, Prve i Druge futsal lige za takmičarsku sezonu 2023/24.

Usvojeni su akti koji se odnose na omladinski i kadetski fudbal.

Izabrani su članovi Komisije za omladinski i bazični fudbal. Predsednik je Slavko Perović, članovi Milorad Novaković, Vanja Radinović, Nikola Jelić, Vladimir Torbica, Igor Petrović, Branislav Radulović.

Usvojena je i informacija o postupku licenciranja klubova za takmičarsku sezonu 2023/24.

Predsednik FSRZS i član IO FSS Nebojša Živanović obavestio je članove IO o sastanku održanom u Kragujevcu, 22. juna 2023. godine, kome su prisustvovali čelni ljudi svih regiona, a ispred FSS potpredsednik Branislav Nedimović i generalni sekretar Jovan Šurbatović. Na sastanku su doneti zaključci koji će doprineti još boljem funkcionisanju regionalnih saveza, sve u koordinaciji sa FSS.