Media

ZLATNA LOPTA 2023 - AKREDITOVANJE MEDIJA

21.12.2023.
Poštovani,
Tradicionalna svečanost Fudbalskog saveza Srbije „Zlatna lopta“ na kojoj se dodeljuju nagrade najboljim pojedincima u tekućoj godini održava se u petak 29. decembra od 12 časova u „Kristalnoj dvorani“ hotela „Hajat“ u Beogradu.
Sistem akreditovanja medija biće otvoren od petka 22. decembra (12 časova) do utorka  26. decembra (12 časova).

Molimo vas da zahteve šaljete sa validnih mejl adresa vašeg medija i prema objektivnim potrebama vaše redakcije (princip odobravanja akreditacija biće jedan mediji – jedna izveštačka ekipa) na mejl [email protected].

Za svakog izveštača (novinar, fotoreporter, snimatelj) neophodno je navesti ime, prezime, fotografiju (format iz pasoša) i priložiti profesionalni dokument za identifikaciju.

Akreditacije možete preuzeti u sredu 27. decembra od 12 do 15 časova u prostorijama FS Srbije, Terazije 3, osmi sprat (iz lifta desno).
Za medije van Beograda biće organizovan drugačiji sistem preuzimanja akreditacija na dan događaja o čemu će svaki od medija koji dolazi van Beograda biti blagovremeno obavešten.
Ukoliko ne dobijete suprotno obaveštenje, vaša akreditacije je odborena. Dodatne informacije su na broju telefona  +381648180056.

Direktan televizijski prenos događaja realizovaće TV Arena Sport.
NAPOMENA
Fudbalski savez Srbije zadržava pravo da utvrdi konačan broj izdatih akreditacija u skladu sa raspoloživim kapacitetom predviđenim za medije tokom svečanosti po sledećem rasporedu:
1. medijski partneri FSS
2. sportske redakcije, odnosno mediji;
3. ostali informativni mediji, u skladu sa tiražom i uticajem na medijskom tržištu
__________________

HOTEL „HAJAT“ – FOTOREPORTERI I SNIMATELJI

Fotoreporterima i snimateljima biće omogućeno da isprate svečanost ispred ulaza u hotel „Hajat“, ispred foto zida po ulasku u hotel „Hajat“ (biće označen prostor), u „Kristalnoj dvorani“, u kojoj će na kraju sale biti postavljeno postolje (dva nivoa, fotoreporteri – gornji, snimatelji – donji) pozicionirano frontalno u odnosu na binu na kojoj je organizovan prostor za boravak tokom svečanosti.
Dozvoljeno je fotografisanje i snimanje gostiju i zvanica unutar sale pre početka svečanosti (nekoliko minuta posle čega će biti zamoljeni da se vrate na predviđene pozicije na kraju sale).

NOVINARI

Po završetku svečane ceremonije na posebno označenom mestu (miks zona) biće omogućene izjave dobitnika nagrada (grupno za sve medije).
RADNI PROSTOR ZA MEDIJE

Na kraju hodnika iz kojeg se ulazi u „Kristalnu dvoranu“ biće organizovan označeni prostor za neometan rad i boravak medija pre, tokom i posle svečanosti.
U slučaju bilo kakvih dodatnih informacija upite možete poslati na mejl [email protected].
Ukoliko bude promena u organizaciji događaja bićete naknadno obavešteni.

Srdačan pozdrav