Vesti

ŽENSKA FUTSAL SELEKCIJA IMA DVE JAKE PROVERE PROTIV UKRAJINE

27.09.2019.

Naša najbolja ženska futsal selekcija, koja je osnovana u maju 2018. godine, a pre tri meseca već osvojila i prvi međunarodni turnir „Srbija 2019“ u konkurenciji Slovačke, Češke i Slovenije, imaće dve provere protiv jedne od najjačih evropskih selekcija, reprezentacije Ukrajine. Ukrajinke su ove godine igrale u polufinalu UEFA Prvenstva Evrope i u Srbiju dolaze u najboljem sastavu.

Selektor Dejan Majes pozvao je 17 devojaka: golmani Tamara Jelić i Mila Dujović, igračice Marija Armuš, Barbara Izgarević, Marina Radovanović, Nikolina Batinić, Milica Andrić, Milena Čanović, Marija Krunić, Zlata Milanović, Ivana Malijar, Tamara Dimitrijević, Andrijana Trišić, Emilija Simić, Tijana Milošević, Nina Čavić, Mina Čavić.

Selektor Majes ne može da računa na dve najbolje igračice, Mariju Vuković i Jovanu Stojanović koje imaju obaveze sa “A” selekcijom u fudbalu, pa će da iskoristi priliku da pruži šansu i nekim novim, mlađim igračicama.

Prva utakmica se igra u utorak, 1.oktobra u Hali „Šumice“ u Beogradu od 15,00 a dan kasnije revanš je u Lazarevcu, SC „Kolubar“ od 18,00.

Ulaz na obe utakmice je besplatan i pozivaju se svi ljubitelji futsala da po prvi put vide na delu ženski futsal u ova dva grada.