ŽENSKA „A” | SRBIJA PROTIV ŠKOTSKE ŽELI DOBAR START U KVALIFIKACIJAMA ZA EVROPSKO PRVENSTVO (VIDEO)

04.04.2024.


Reprezentativke Srbije su u četvrtak na stadionu „Dubočica” u Leskovcu odradile poslednji trening pred prvu utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv selekcije Škotske, koja je na programu u petak, 5. aprila, sa početkom od 18 časova (TV Arena Premijum 3).

U redovima napeg tima vlada sjajna atmosfera uoči ovog meča, a selektor Dragiša Zečević može biti zadovoljan, pošto se ekipi priključila Jelena Čanković, a Anđela Krstić potpuno opravila od povrede i spremno dočekuje sutrašnji duel.

PRVI ČOVEK LESKOVCA POŽELEO SREĆU REPREZENTATIVKAMA SRBIJE

Gradonačelnik Leskovca dr sci. med. Goran Cvetanović ispratio je poslednji trening ženske reprezentacije Srbije pred važan duel sa Škotskom i poželeo im sreću na putu do istorijskog plasmana na Evropsko prvenstvo, koje se 2025. godine održava u Švajcarskoj.

Tom prilikom, potpredsednica Fudbalskog saveza Srbije Sandra Sremčević uručila je Cvetanoviću dres naše reprezentacije sa potpisima svih fudbalerki.


Kadrove sa treninga, kao i očekivanja selektora Dragiše Zečevića i reprezentativke Nevene Damjanović pred sutrašnji susret možete pogledati na Jutjub kanalu Fudbalskog saveza Srbije.