Архива

УГОВОР О САРАДЊИ ФС СРБИЈЕ И АЕРОДРОМА “НИКОЛА ТЕСЛА”

31.05.2018.

Фудбалски савез Србије и аеродром „Никола Тесла“ потписали су уговор о сарадњи пред почетак Светског првенства у Русији.На конференцији за медије на аеродрому „Никола Тесла“ параф испред ФСС ставио је генерални секретар Јован Шурбатовић, заједно са вршиоцем дужности генералног директора Аеродрома Сашом Влаисављевићем.
Јован Шурбатовић се у име председника ФСС Славише Кокезе и најужег руководства, а посебно свих репрезентативаца и стручног штаба, захвалио на подршци Аеродрома.
-Аеродром верује у наше момке, ово је само почетак дуге сарадње. Част нам је што је једна од најуспешнијих компанија стала испред нас и значајно нас подржала- рекао је Јован Шурбатовић и подсетио да је направљен велики успех одласком на Мундијал, али да је циљ да се праве резултати у континуитету.
Шурбатовић је Влаисављевићу уручио нови дрес репрезентације Србије са бројем 10 и његовим презименом, а заузврат добио адекватан поклон.


В.Д. генералног директора аеродрома „Никола Тесла“ Саша Влаисављевић истакао је да је сарадња логичан сплет догађаја две успешне куће.
-ФСС прави одличне успехе, од А тима, млађих селекција, футсала, па и клупског фудбала где су Црвена звезда и Партизан исписали историју и „презимели“ у Европи, омладинци Бродарца играли са Манчестер јунајтедом у Лиги шампиона. Исто тако Аеродром прави историјске успехе у последње четири године. Вредност акција нам је порасла за више стотина милона евра – истакао је Саша Влаисављевић.
Према његовим речима нови сусрет са репрезентацијом заказан је за 11. јун када ће чартером са аеродрома „Никола Тесла“ да оду на Мундијал у Русију.
– Комплетно руководство испратиће репрезентацију Србије на најбољи начин, онако како доликује шампионима“, закључио је Саша Влаисављевић.