У 17

U17 EURO | КАДЕТИ ОДРАДИЛИ ПРВИ ТРЕНИНГ У БУДИМПЕШТИ, ОЧЕКИВАЊА МИЛОСАВЉЕВИЋА И ЦВЕТКОВИЋА ПРЕД ПРЕМИЈЕРНИ ДУЕЛ НА ШАМПИОНАТУ ЕВРОПЕ (ВИДЕО)

16.05.2023.

Кадетска репрезентација Србије допутовала је у понедељак у Будимпешту, где је најпре очекују утакмице групне фазе Европског првенства против Словеније (18. мај), Италије (21. мај) и Шпаније (24. мај).

По доласку у главни град Мађарске, изабраници селектора Александра Луковића прошетали су прелепим острвом Маргитсигет, окруженим Дунавом,  где се налази и смештај наше селекције током боравка у Будимпешти, хотел Гранд.

У уторак је одрађен је и први тренинг по доласку, који је протекао у сјајном расположењу, без обзира на кишу која је падала током читавог тренинга.

Кадрове са тренинга можете погледати на Јутјуб каналу ФС Србије.

Прве импресије по доласку на завршни турнир изнели су репрезентативци Србије Вељко Милосављевић и Михајло Цветковић.

„У понедељак увече смо стигли у Будимпешту, услови су одлични. Одрадили смо први тренинг који је сјајно прошао, тако да спремни дочекујемо прве изазове на Европском првенству. Са великим самопоуздањем дочекујемо све три утакмице и ићи ћемо на победу у свакој. Сада је фокус на Словенији, а о Италији и Шпанији ћемо говорити када дође време за то“, рекао је дефанзивац Црвене звезде.

„Задовољни смо како смо одрадили мини-припреме у Спортском центру Фудбалског савеза Србије, све је прошчо у најбољем реду, услови за ради и тренинг су на највишем могућем нивоу, и најважније је да се нико није повредио и да сви спремно дочекујемо први дуел са Словенијом на шампионату Европе.

Знамо да су у групи са нама изузетно квалитетне репрезентације, али смо тренутно смо фокусирани само на Словенију и идемо на победу. Истакао бих да су наш највећи адут је јеиднство и тимски дух, сви дишемо као један, попут једне велике породице“, истакао је талентовани фудбалер Чукаричког.