Vesti

SRBIJA ZOVE | FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE POZIVA SVE ŠKOLE FUDBALA I FUDBALSKE KLUBOVE KOJI RADE SA DECOM UZRASTA OD 6 DO 12 GODINA DA DOĐU NA UTAKMICU KOJOM ORLOVI OTVARAJU KVALIFIKACIJE ZA PRVENSTVO EVROPE

18.03.2023.

Fudbalski savez Srbije poziva sve škole fudbala i fudbalske klubove koji rade sa decom uzrasta od 6 do 12 godina širom Srbije da dođu na utakmicu kojom Srbija otvara kvalifikacija za UEFA Evropsko prvenstvo između Srbije i Litvanije koja se igra na stadionu „Rajko Mitić“ u petak, 24. marta, sa početkom u 20.45.

Dođite da zajedno podržimo reprezentaciju Srbije na put do Evropskog prvenstva!

Kako do besplatnih karata?

Sve što je potrebno jeste da se predstavnik fudbalskog kluba ili škole fudbala javi na e-mail adresu [email protected] (kontakt telefon +381652310710), do 15h u sredu, 22. marta 2023. godine.

Podaci koji su neophodni za dobijanje besplatnih karata:

– Ime i prezime punoletne odgovorne osobe ispred grupe dece ne veće od 15 članova (za veće grupe obavezno je prijaviti dva odgovorna punoletna lica)

– Matični broj odgovornog punoletnog lica

– Kontakt telefon

Ulaznice se mogu preuzeti na dan utakmice, 24.03. ispred ulaza na istočnu tribinu na kojoj će deca uz pomoć volontera Fudbalskog saveza Srbije biti smeštena.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na istu e – mail adresu na koju budete slali svoju prijavu.

Reprezentacija vas zove, zajedno do Evropskog prvenstva!