Vesti

SELEKTOR DRAGAN STOJKOVIĆ POSLE MEČA SA JORDANOM | ONOG MOMENTA KAD SMO ODLUČILI DA POBEDIMO, MI SMO POBEDILI, NISMO ŽELELI DA POŠALJEMO NAVIJAČE KUĆI NEZADOVOLJNE (VIDEO)

16.06.2023.

Pobeda Orlova u fenomenalnom ambijentu stadiona u Beču i lepa uvertira pred važan kvalifikacioni duel sa Bugarskom u Razgradu. Jordan je bio i prošao, fokus je sada na 20. juni. Ne krije to ni selektor Dragan Stojković koji je prokomentarisao pobedu protiv Jordana…

-Nešto što smo očekivali,  dobar ambijent, lepa utakmica, preokreti i maestralan Joveljić. Da li to znači da će biti starter u Bugarskoj? Da. Mi smo podelili minute, izmene u nastavku su donele potrebnu pas igru, dobili smo mirnoću, kontrolu i čini se da smo pogodili. Onog momenta kada smo odlučili da pobedimo utakmicu, mi smo pobedili. Igrači nisu hteli da se pomire sa činjenicom da izgube utakmice, pokazali su karakter, nisu želeli da prihvate poraz i kvalitet je došao do izražaja. Joveljić? Vidi se da je u takmičarskoj formi, ima fenomenalan osećaj za gol, pogotovo kada lopte dolaze sa strane, treći gol je zaista maestrala u stilu najvećih golgetera današnjice. Na kraju nismo želeli da pošaljemo navijače kući nezadovoljne, zaslužili su da vide pobedničku Srbiju. Eraković? Fenomenalno se snašao na drugoj stativi, zakucao je loptu u mrežu. Nismo navikli da defanzivci često postižu golove, ali pokazao je osećaj, našao se na drugoj stativi i postigao je gol. Ponavljam, sve ovo je za nas dodatno samopouzdanje za ono što nas očekuje u Bugarskoj. Navijačima hvala, bili su fenomenalni, zaslužili su ovu pobedu. Ovu stranicu zatvaramo i okrećemo se Bugarskoj. Sutra ćemo gledati njihov meč sa Litvanijom, ali fokus je sada na Bugarima. U Razgradu će izaći najjači sastav – rekao je selektor Dragan Stojković.