Вести

СЦ ФСС У СТАРОЈ ПАЗОВИ ДОБИТНИК НАЈВИШЕГ ПРИЗНАЊА ЗА КВАЛИТЕТ УСЛУГА

03.07.2020.

Хотел Србија ЛУX који се налази у оквиру комплекса Спортског центра ФСС добитник је највишег признања за квалитет услуга Привредне коморе Војводине „Капија успеха“ у категорији хотела за спортско рекреативни и пословни туризам. Признање СЦ ФСС уручио је председник Покрајинске Владе Игор Мировић.

Минула 2019. година била је успешна година у раду Спортског центра ФСС.  Хотел  Србија ЛУХ је успешно позициониран на хотелском тржишту Србије и постао је значајно одредиште за пословне људе и конгресни туризам. О константном порасту активности у хотелу говори и податак да су многе светски познате компаније редовни гости СЦ ФСС где организују различите корпоративне активности, промоције, конференције, семинаре и тренинге. Све то је утицало да се пословање Центра усмери на три циљна сегмента: спортско – професионални, спортско – рекреативни и конгресни.
Пословни резултати дају менаџменту Спортског центра ФСС кредибилитет за нове амбициозне и веће циљеве. На успеху тог таласа шириће и даље своју пословну филозофију. Један од првих задатака на том пољу је усавршавање, повећање знања, способности и вештине запослених. На овај начин афирмишу се нове вредности које све бројнији и по правилу захтевни клијенти први препознају.

Хотел Србија ЛУХ који се налази у оквиру комплекса Спортског центра ФСС комплетно је реновиран 2020. године. Хотел располаже са 68 смештајних јединица које се простиру на два спрата, односно 64 стандард собе, 4 апартмана. Собе и сале за састанке су модерно и елегантно опремљене. Уређене су намештајем који је израђен од најквалитетнијих материјала, најфиније обраде. Хотел је уређен тако да може да задовољи потребе и најзахтевнијих гостију. У наредном периоду завршава се и реновирање ресторана и кафе бара.
Ресторан ће бити обогаћен луксузним и инспиративним детаљима. Префињен и елегантан ентеријер за савршену атмосферу и комплетан доживљај разноврсне кухиње на највишем нивоу. Прави рај за све естете и хедонисте.  Сам концепт реновирања Спортског центра ФСС креиран је тако да омогући ексклузиван доживљај луксуза и удобности.