Вести

СРБИЈА БИРА | ПЕТ НАЈБОЉИХ У ВЕЛИКОМ ФИНАЛУ (ВИДЕО)

05.07.2020.

У минулом шампионату  Linglong Tire Суперлиге Србије били смо сведоци феноменалних голова, потеза којима би се дивила и фудбалска Европа. И дошао је тренутак да се после избора за Гол месеца, одабере најбољи међу најбољима. И избор није лак, јер веома је тешко било издвојити и десет најефектнијих голова, а опет и тај избор мора да се сведе на број пет. И то ћемо учинити захваљујући вашим гласовима на Инстaграму ФСС (лајком коментара са предлогом поготка који вам се највише допао). Пет предлога са највећим бројем гласова улазе у велико финале, у којем ће гласати и тренери.

У конкуренцији су сјајни голови које су постигли Никола Кувељић (Јавор), Ђорђе Ивановић (Партизан), Матео Гарсија (Црвена звезда), Предраг Ђорђевић (Радник), Миљан Вукадиновић (Војводина), Саша Здјелар (Партизан), Никола Дринчић (Војводина), Александар Станисављевић (Вождовац), Антонио Мендеш Томане (Црвена звезда) и Лука Стојановић (Чукарички).

После гласања у велико финале пласирали су се: Саша Здјелар (Партизан), Матео Гарсија (Црвена звезда), Лука Стојановић (Чукарички), Никола Дринчић (Војводина) и Никола Кувељић (Јавор).

Следи гласање тренера Суперлиге…а наравно свој глас имаће и пратиоци Инстаграм налога ФСС.

https://www.instagram.com/tv/CCQTqPoDm8h/?igshid=rperv9wxqs4z