Vesti

PRVA NAGRADA FSS U NOVOJ GODINI | LAZAR MARJANOVIĆ, IGRAČ PROLETERA, DOBITNIK SATA ZA NAJLEPŠI GOL 19.KOLA ELITNOG TAKMIČENJA (VIDEO)

08.01.2020.

Fudbalski savez Srbije nastavlja i u Novoj godini da daruje strelce najlepših golova u Prvoj i Super ligi Srbije. Prvi dobitnik u 2020. je fudbaler Proletera Lazar Marjanović, čija je majstorija protiv Spartaka u Subotici pobedila u žestokoj konkurenciji za najlepši gol 19.kola elitnog ranga takmičenja.
„U tom kolu je bilo nekoliko sjajnih pogodaka. Recimo, Benov protiv Mladosti iz Lučana ili Eskićev u onoj senzacionalnoj pobedi Napretka u Humskoj. Time je i moja pobeda dobila na značaju i zahvaljujem se od srca Fudbalskom savezu Srbije na ovom divnom poklonu. U principu, ne nosim satove, ali ovaj G-shock za mene ima posebnu vrednost. Drago mi je što naša fudbalska organizacija ulaže napore da Super ligu Srbije podigne na viši nivo, kako u medijskom, tako i u infrastrukturnom smislu. Igrao sam u Mađarskoj, znam koliko je njima značilo ulaganje u fudbal i raduje me ova informacija da će i Srbija uskoro dobiti šest potpuno novih stadiona. Što su tereni bolji za igru, to je i veća šansa da igrači postižu lepe golove, a ja obećavam da ću još neki put do kraja sezone biti u konkurenciji za Gol kola“ – rekao je Lazar Marjanović prilikom primopredaje poklona u prostorijama FSS.