OMLADINKE U LIHTEŠTAJNU TRAŽE VIZU ZA DRUGI KRUG KVALIFIKACIA ZA PLASMAN NA EP

24.08.2018.

Pred žanskom omladinskom reprezentacijom Srbije nalazi se prvi krug kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo, a vršilac dužnosti selektora, Predrag Grozdanović, izabrao je devojke koje će nas predstavljati u Lihteštajnu.

Na spisku se nalaze Sara Cetina, Anđela Krstić, Dušica Petrović, Sara Savanović, Jovana Miladinović, Ivana Trbojević, Maja Ćirić, Tijana Josić, Lana Čolić, Dunja Mostarac, Nikolina Plavšić, Jovana Petrović, Jelena Raičević, Anđela Frajtović, Anastasija Trifunović, Martina Živković, Jelena Maksimović, Tamara Marjanović, Nikolina Batinić, Emilija Živković, Maja Bulatović, Milica Bulatović i Marija Đurović.

U stručnom štabu se nalaze, pored v.d. selektora Predraga Grozdanovića, još koordinator za ženski fudbal FSS Nikoslav Bjegović, zatim Slobodan Šćepanović, Rajko Terzić, Zdravko Marinković, Biljana Marinković i Bojana Veselinović.

Reprezentacija je na okupu u SC FSS u Staroj Pazovi, odlazak u Lihteštajn je 27. avgusta a dan kasnije, tačno u podne, na programu je prvi meč protiv Grčke. Tri dana kasnije od 18,00 rival je domaća selekcija, a 3.septembra protivnik našim devojkama je selekcija Danske. Plasman u drugi krug kvalifikacija obezbediće dve prvoplasirane reprezentacije.