Vesti

OBNOVA UEFA PRO LICENCI | PRIZNANJE STRUČNOM ŠTABU CRVENE ZVEZDE I DEJANU STANKOVIĆU

27.05.2021.

U hotelu „M“ održana je mala ceremonija kojoj su prisustvovali mnogi treneri, a povod je obnova UEFA PRO licenci. Direktor Centra za edukaciju fudbalskih trenera FSS Miloš Miljanić pozdravio je sve prisutne, održan je minut ćutanja za preminule trenere, velika imena srpskog i jugoslovenskog fudbala, Iliju Petkovića, Radomira Antića, Vladicu Popovića…

CEFTA-a je dodelila priznanja, plaketu najuspešnijem treneru u sezoni 2020/21, to je šef struke Crvene zvezde Dejan Stanković, kao i njegovom stručnom štabu. U ime Stankovića i stručnog štaba za uručene nagrade zahvalio se Nebojša Milošević, član stručnog štaba Crene zvezde. Treneri su mogli da vide i predavanje Dalibora Zorka, bivšeg koordinatora Instruktorske službe FSS. Tema je bila „Funkcije fudbala“. Trener Miloš Veselinović je održao predavanje na temu „Trendovi igre“.

Trideset trenera je obnovilo UEFA PRO licencu a među prisutnima bio je i Ljubinko Drulović, bivši reprezentativac i selektor, koji ima portugalsku licencu, ali došao je da se vidi sa kolegama i posluša interesantna predavanja. Ceo događaj ispratili su i Stevan Stojanović, direktor „A“ reprezentacije Srbije i Nikola Lazetić, direktor mlađih selekcija FSS.