Media

OBAVEŠTENJE ZA MEDIJE

20.03.2022.

Poštovani,

U ponedeljak, 21. marta A i mlada fudbalske reprezentacije Srbije počinju sa pripremama za predstojeće utakmice. Što se tiče medijskih aktivnosti raspored je sledeći:

A tim

Online konferencija za medije, početak 13.00, učesnici reprezentativci Stefan Mitrović i Uroš Spajić, pitanja možete poslati između 10 i 11 časova na mejl [email protected], direktan prenos obezbeđen je na YouTube kanalu Fudbalskog saveza Srbije .

Trening je na terenu broj 1 u SC FSS od 17.30, otvoren je prvih 15 minuta za medije.

Mlada reprezentacije

Izjave će obezbediti Fudbalski savez Srbije, trening je od 17 sati na stadionu Voždovca, takođe otvoren prvih 15 minuta za medije

SISTEM AKREDITOVANJA – MLADA REPREZENTACIJA

Sistem akreditovanja za utakmice mlade reprezentacije u kvalifikacijama za EP (protiv Severne Makedonije, stadion Voždovca 24. mart, 17 časova i protiv Jermenije, stadion TSC-a, 16 časova, obe utakmice direktno prenosi TV Arena sport) biće otvoren od sutra – 12 časova. Za utakmicu protiv Severne Makedonije zatvara se 23. marta (12 časova), a za utakmicu protiv TSC-a 28. marta (12. časova).

Prilikom zahteva molim vas da sa validne mejl adrese pošaljete ime i prezime izveštača, poziciju na stadionu, kao i važeću novinarsku akreditaciju. Zahteve možete poslati na mejl [email protected].

Akreditacije za obe utakmice delićemo na stadionu – ulazak za medije (Severna Makedonija od 15 časova do početka utakmice, Jermenija od 14 časova do početka utakmice).

Podsećamo da ekskluzivno pravo na snimanje utakmica ima TV Arena sport, tako da snimanje mečeva nije dozvoljeno. Za dozvolu je potrebno kontaktirati TV Arena sport. Po završetku mečeva izjave će obezbediti FS Srbije.

Dodatne informacije u vezi sa medijskim aktivnostima mlade reprezentacije možete dobiti na telefon, +381 64 818 00 56, Nikola Plavšić.

U slučaju bilo kakvih promena u odnosu na sve navedeno bićete blagovremeno obavešteni.

Srdačan pozdrav