А селекција

МЛАДА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ПОЧЕЛА ПРИПРЕМЕ, ЛУКА АЏИЋ ПРЕСКАЧЕ ГИБРАЛТАР

19.03.2018.

Серију фантастичних резултата на путу до Европског првенства у Италији, млада репрезентација Србије коју предводи селектор Горан Ђоровић, жели да настави и после Гибралтара. Пет утакмица, исто толико победа уз гол разлику плус десет, обавезују да се настави у истом ритму.
Орлићи су се данас окупили у хотелу М где ће боравити до среде када преко Франфурта лете за Малагу, а одатле ће аутобусом стићи до Гибралтара.
Селектор Горан Ђоровић рачуна на све играче са списка, осим младог Луке Илића који се прикључио омладинској репрезентацији која у Румунији од 21. марта игра завршни циклус квалификација за пласман на Европско првенство.
-Сви су момци здрави, једино због повреде не можемо да рачунамо на Луку Аџића, он остаје у Београду, а уколико стање буде било боље,биће у конкуренцији за дуел са Италијом – рекао је селектор Горан Ђоровић.
Утакмица против аутсајдера је само на папиру лака, јер дрес репрезентације и досадашњи резултати обавезују да се на терену поново буде у складу са захтевима који нису мали. После меча са Гибралтаром Србију очекује јака провера против Италије, 27. марта у Новом Саду.