У 17

Кадети завршили учешће на Првенству Европе у Енглеској поразом од Холандије – 0:2(0:1)

11.05.2018.

СТРЕЛЦИ:0:1 Броби 26, 0:2 Броби 55. Стадион у Лоубороу. Гледалаца: око 300. Судија: Вилхалмур Тораринсон (Исланд).Жути картони: Балаж (Србија).
СРБИЈА: Крстовић, Радмановац, Балаж, Ераковић, Митровић, Јовановић, Новаковић, Савић (од 41. Бурмаз), Зукић (од 41. Јоцић), Дедијер (од 54. Купусовић), Видосављевић.Селектор Иван Јевић.
ХОЛАНДИЈА: Бакер, Самбо, Ван Гелдерен, Маменги, Хендрикс, Франкен, Лаке, Мадуро, Самервил, Броби (од 59. Гравенберг), Ихтарен.
Кадетска репрезентација Србије поражена је у трећем мечу на Европском првенству у Енглеској од Холандије и на тај начин завршила учешће на континенталном шампионату.


Холанђани су обезбедили пласман у нокаут фазу шампионата и пре меча са нашом селекцијом, јер су били убедљиви у сусретима са Немачком (3:0) и Шпанијом (2:0). С друге стране наша репрезентација је хтела да измери своје могућности против још једне велике селекције и нема сумње да ће сусрети са најбољим репрезентацијама у Европи бити од велике користи у сазревању Јевићевим изабраницима.