У 17

Кадети поражени од Украјине, за пласман на Европско првенство са Шпанијом

24.03.2018.

СТРЕЛЦИ: 1:0 Јоцић 12, 1:1 Сикан 32, 1:2 М.Мудрик 72.Стадион: СЦ Простејов. Гледалаца: око 200. Судија: Кристофер Хагенес (Норвешка). Жути картони: Ераковић, Белић, Видосављевић (Србија).
СРБИЈА: Славковић, Радмановац, Ераковић, Митровић, Лончар (од 41. Балаж), Белић, Илић, Јоцић (од 70. Купусовић), Бурмаз, Савић (од 62. Станојловић), Видосављевић. Селектор Иван Јевић.
УКРАЈИНА: Трубин, Аусу, В.Мудрик, Биловар, Волошин, М.Мудрик, Шулиански, Сикан (од 70. Чурук), Бодниа, Хуров, Јарош.
Кадетска репрезентација Србије (генерација 2001.) после сјајног старта и победе против Чешке у првом колу елит рунде квалификација за пласман на Европско првенство у Енглеској, поражена је у другом колу од Украјине.
Изабраници селектора Ивана Јевића су добро ушли у меч и дошли до жељеног вођства у раној фази меча, голом Јоцића, али до краја полувремена, а онда и у самом финишу меча, Украјинци су успели да потпуно преокрену резултат. Србија је пружила добру партију, имала прилике да заврши меч у своју корист и тако практично овери пласман на Европско првенство које се одржава у колевци фудбала, али после свега о путницима у Енглеску одлучиваће последње коло.
Кадети 27.марта играју против Шпаније, а Украјина ће бити на мегдану са домаћином Чешком.