Vesti

JOVAN ŠURBATOVIĆ, GENERALNI SEKRETAR FSS GOST TV PINK I TV PRVA | PRESTANIMO SA TENZIJAMA, URAZUMIMO SE I PODRŽIMO JEDNI DRUGE

10.10.2019.

Gostujući i Jutarnjem programu TV Prva i televizije Pink , generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović apelovao je na čelnike, fudbalere i navijače Crvene zvezde i Partizana da pod hitno prestanu sa tenzijama i međusobnim prepucavanjima i da konačno shvate da bi uspeh i jednog i drugog kluba u Evropi bio od neprocenjivog značaja za prosperitet srpskog fudbala.

„Prestanimo sa tenzijama i prepucavanjima. Zajednički interes je to 15. mesto koje nam donosi dva predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Svaka pobeda, svaki bod može da bude zlata vredan. Urazumimo se i podržimo jedni druge. Crvena zvezda i Partizan igraju ove jeseni najvažnije utakmice u novijoj istoriji srpskog fudbala“ – izjavio je Jovan Šurbatović.

Generalni sekretar FSS podsetio je da je Srbija trenutno u najboljem položaju jer za razliku od Grčke, Kipra i Hrvatske sa kojima se bori za to 15. mesto na UEFA listi, jedina ove sezone ima dva kluba u trci za bodove.