Архива

ИНФОРМАЦИЈА - КАКО ПОДНЕТИ ЗАХТЕВ ЗА УЛАЗНИЦЕ ЗА СП У РУСИЈИ

22.11.2017.

Од 16. новембра 2017. можете се пријавити за индивидуалне улазнице за утакмице СП ФИФА Русија 2018, као и улазнице за специфично место одржавања и Серије улазница за специфичне екипе, зависно од расположивости истих.
Период продаје на бази „Ко први дође-буде први услужен“ почео је 16. новембра 2017. У 10,00 по централноевропском времену / 12,00 московско време, а завршава се 28. новембра 2017 у 10,00 (ЦЕТ) / 12,00 московско време. Током овог продајног периода улазнице ће се додељивати на бази „Ко први дође-буде први услужен“. Саветујемо фудбалске навијаче да своје наруџбине изврше чим се отвори Период Продаје јер је велика вероватноћа да ће се најтраженије утакмице брзо распродати.
Током периода „Ко први дође-буде први услужен“ у фазама продаје (1), Подносиоци захтева за улазнице могу да доставе свој Захтев за улазнице у било ком тренутку током одговарајућег периода „Ко први дође-буде први услужен“, а предност ће се давати према датуму и времену поднесеног захтева (тј. раније доставе захтева ће имати предност, и заправо имају боље шансе за успех него захтеви поднети касније). Током таквог периода продаје, куповине улазница обрађују се као трансакције у реалном времену, тј. расположиве улазнице доделиће се директно подносиоцима захтева за улазнице. Све успешно купљене улазнице биће одмах потврђене Подносиоцима захтева за улазнице.
Да би се пријавили за улазнице за СП ФИФА Русија 2018 током Периода продаје „Ко први дође-буде први услужен“ који је описан горе, молимо да следите ове кораке:
1. Посетите вебсајт СП ФИФА Русија 2018 за тикетинг на www.FIFA.com/tickets
2. Креирајте свој налог тако што ћете дати своје личне податке
3. На www.FIFA.com/tickets поднесите захтев за улазнице тако што ћете „кликнути“ одељак менија: „Apply for Tickets“
Сви подносиоци захтева за улазнице који су успешно купили улазнице добиђе Потврду улазнице мејлом из Центра за тикетинг СП ФИФА („FWCTC“).
Ако сте одабрали да платите платном картицом у Продајном периоду „Ко први дође-буде први услужен“ (1), платна картица коју сте навели биће задужена у тренутку када доставите свој захтев за улазнице. Резиденти Русије који се определе да плате банковним трансфером морају да осигурају да ФИФА добије пун износ уплате у року од 7 (седам) дана од пријема Потврде успешног Захтева за улазнице.
Улазнице које вам ФИФА додели током Фазе продаје (1) и Фазе продаје (2) биће испоручене брзом поштом на вашу адресу, уз изузетак у ситуацијама које су наведене у Правилнику о продаји улазница и оних које су објашњене у Често постављаним питањима. Почетак испоруке улазница планиран је у априлу/мају 2018.
На сваком стадиону и за све утакмице ФИФА нуди посебну доделу Улазница за лица са инвалидитетом, лицима са ограниченим кретањем и гојазним људима. Да би се пријавили за ове Улазнице за Специјалан Приступ, подносиоци захтева треба да на онлајн обрасцу захтева за улазнице одаберу опцију „Show Special Access Ticket Categories“. За више информација молимо да посетите одељак „Special Access Tickets“.
За више информација у вези са тикетингом за СП ФИФА Русија 2018 молимо редовно посећујте www.FIFA.com/ticket ради додатних ажурираних информација.