У 20

Добро издање у Израелу селекције (У-20) која се припрема за наредни циклус квалификација за младе – 0:0

05.06.2017.

Стадион: ЛОД. Гледалаца: око 1000. Судија: Александрос Аретопулос. Помоћници: К.Акривос, А.Илиас.Жути картони: Веисман (Израел), Благојевић, Мијаиловић, Срећковић, Баиновић (Србија).
ИЗРАЕЛ: Плакушченко, Меир Раз, Бардеа, Битон, Глазер, Перез, Еинбрум, Баршаки, Веисман, Нехмиаз (од 46. Бен Давид), Асаф.
СРБИЈА:Остојић (од 90. Росић), Ћаласан, Мијаиловић (од 79. Лазаревић), Благојевић (од 79. Вучић), Главчић, Младеновић (од 61. Срећковић), Лутовац (од 90. Башановић), Цветковић (од 79. Стојановић), Баиновић (од 61. Зличић), Шапоњић (од 90. Апостоловић), Јовић (од 61. Пантовић).
Млада репрезентација Србије (играчи рођени 1996. и млађи) која се припрема за нови циклус квалификација који стартује од јесени (Србија се налази у групи са Аустријом, Русијом, Јерменијом, БЈР Македонијом и Гибралтаром) одиграла је нерешено у провери са Израелом.
Селекција коју предводи Милан Обрадовић а коју чине углавном играчи из Супер и Прве лиге, пружила је добру партију ако се зна да су позвани кандидати били први пут на окупу. Потврда да у српском фудбалу има квалитета који у миксу са играчима који већ наступају за иностране клубове, поново може донети жељене резултате. Интересантно је да у новом циклусу квалификација право наступа има и велики број играча који се тренутно припрема за наступ на предстојећем Европском првенству у Пољској. Довољно за оптимизам пред 1. септембар и премијерни дуел на путу ка Италији 2019. са Гибралтаром.
Следећу проверу Обрадовићеви изабраници имају за четири дана у Новом Саду на стадиону „Карађорђе“ (18,00) када ће им ривал бити репрезентација Грчке.