Вести

U20 | ЧАС ФУДБАЛА СТАРИЈЕ ОМЛАДИНСКЕ СЕЛЕКЦИЈЕ И ПОБЕДА У КАСТЕЛ ДИ САНГРУ ПРОТИВ ИТАЛИЈЕ

06.09.2021.

Одлична игра и сјајан резултат у веома захтевној провери селекције U20 у Кастел Ди Сангру против једне од најбољих селекција Европе, Италије. Србија се показала у правом светлу, контролисала игру током већег дела меча, а онда сачекала тренутак и нокаутирала домаћина.

„Морам рећи да сам пресрећан, јер су ови момци који играју углавном у нашој лиги, добили прилику да се измере технички, тактички и физички са једном од најбољих селекција света. Постоје делови наше игре са којима сам презадовољан , али исто тако постоје ствари које морамо и можемо кориговати у нашој игри како би наставили да растемо и као појединци и као група. Честитао бих момцима што су на сјајан начин репрезентовали наш фудбал и игром и понашањем“ изјавио је селектор Александар Рогић.

СТРЕЛЦИ: 0:1 Роган 66.  Стадион: Теофило Патини у Кастел Ди Сангру. Судија: Даниеле Патерна.

ИТАЛИЈА: Гелми (46. Пицињако), Барбиери (85. Грисланди), Броњи (67. Руђери), Серпе (85. Ористано), Вити, Бјанко (58. Леоне), Кањано (67. Малдини), Бове (46. Зуеи), Ди Серија (58. Кортиновис), Тоња (58. Кудриг), Секулов (46. Рикарди).

СРБИЈА: Мићовић (66. Катић), Павловић (82. Митровић), Бачкуља (82. Крстић), Ераковић, Савић (46. Лучић), Лукић, Станојловић (82. Кос), Пантовић (66. Новевски), Радуловић (66. Јочић), Милићевић, Ђурасовић (58. Роган).