Media

AKREDITOVANJE ZA UTAKMICU ŽENSKIH „A” REPREZENTACIJA SRBIJE I S. MAKEDONIJE U LAZAREVCU

03.03.2020.

 

Ženska „A” reprezentacija Srbije u petak, 6. marta, nastavlja kvalifikacije za plasman na Evropsko prvenstvo. Naše devojke će od 18 časova na stadionu FK Kolubara u Lazarevcu ugostiti selekciju Severne Makedonije.

Sistem akreditovanja za medije biće otvoren od 3. do 5. marta (do 20 časova). Utakmicu direktno prenosi televizija Arena sport.

Kako biste aplicirali za akreditaciju neophodno je sledeće:
Zahtev mora da sadrži ime i prezime izveštača i funkciju izveštača (reporter, fotoreporter, snimatelj), potvrdu o zaposlenju na memorandumu firme, kao i kopiju validne novinarske legitimacije.

Fudbalski savez Srbije zadržava pravo da utvrdi konačan broj izdatih akreditacija u skladu sa raspoloživim kapacitetom i sledećim prioritetima:

– Medijski partneri FSS
– Sportske redakcije, odnosno mediji
– Ostali informativni mediji, u skladu sa tiražom i uticajem na medijskom tržištu

Vaše zahteve možete slati na mejl [email protected] i još jednom vas molim da se pridržavate navedenih vremenskih rokova, u suprotnom neće vam biti izdata akreditacija. Svaka zloupotreba biće sankcionisana oduzimanjem prava na akreditovanje i prijavom u UEFA. Kontrola će biti obavljena na ulazu.

Informaciju o tome da li je odobrena akreditacija možete dobiti pozivom na broj +38164 818 0139.

Ulaz na stadion biće omogućen samo uz posedovanje sledećih dokumenta: akreditacije i validne novinarske legitimacije. Za identifikaciju će važiti legitimacije izdate od sledećih udruženja: USN Srbije, Udruženje novinara Srbije, NDNV, AIPS, NUNS.

Akreditacije će se izdavati na stadionu FK Kolubara dva sata pre početka susreta.