Media

AKREDITOVANJE MEDIJA | LIGA NACIJA, ŽENSKA A REPREZENTACIJA, SRBIJA - POLJSKA

27.10.2023.

Poštovani,

Na terenu broj 1 u SC FS Srbije u Staroj Pazovi ženska A reprezentacija Srbije odigraće četvrtu utakmicu u UEFA Ligi nacija od 19 časova protiv Poljske u utorak 31. oktobra.

Sistem akreditovanja biće otvoren od petka 27. oktobra (12 časova) do ponedeljka 30. oktobra (19 časova). Zahteve možete poslati na mejl [email protected].

Od podataka neophodno je za vašeg izveštača (sa validne e-mail adrese) obezbediti kopiju važeće novinarske legitimacije i navesti poziciju na stadionu (novinar, fotoreporter, snimatelj). Pravo tv prenosa ima Arena sport tako da snimanje utakmice (kamera,  mobilni telefon sa terena ili medija lože nije dozvoljeno ukoliko nemate odobrenje televizije Arena sport i UEFA).

Ukoliko niste obavešteni telefonom ili mejlom smatrajte da vam je akreditacija odobrena i možete je podići prilikom ulaska u sportski centar (portirnica kod rampe) najranije dva sata pred početak meča.

U zavisnosti od prisustva medija biće organizovana konferencija za medije posle utakmice ili miks zona, ali će u svakom slučaju izjave aktera meča što se tiče reprezentacije Srbije obezbediti medija služba FSS u tekstualnoj, foto i video produkciji.

Što se tiče publike, ulaz je besplatan i ulaznice se mogu podići prilikom dolaska na stadion u SC FSS najranije dva sata pred početak susreta.