Media

AKREDITOVANJE MEDIJA | KVALIFIKACIJE U-21 EVROPSKO PRVENSTVO, SRBIJA - ENGLESKA (18. NOVEMBAR), SRBIJA - LUKSEMBURG (21. NOVEMBAR)

10.11.2023.

Poštovani,

Obaveštavamo vas da će od petka 10. novembra (14 časova) do petka 17. novembra (12 časova) biti otvoren sistem akreditovanja medija za utakmice mlade reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za U-21 Evropsko prvenstvo u Bačkoj Topoli protiv Engleske (18. novembar, 17.00, TSC arena) i u Staroj Pazovi protiv Luksemburga (21. novembar, 19.00, SC FSS).

Vaše zahteve možete poslati na sledeću adresu:  [email protected] na memorandumu vaše medijske kuće, uz kopiju validne novinarske legitimacije i fotografiju vašeg izveštača.

Zahtev mora da sadrži ime i prezime izveštača i poziciju na stadionu sa koje će izveštavati (print i elektronski mediji za novinarsku ložu, fotoreporteri za poziciju na terenu, radio izveštači za njima određene pozicije kao i televizijski reporteri).

TV I RADIO PRAVA

Apsolutna TV i radio prava prenosa za utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo pripadaju TV Arena sport i RTS, tako da je obavezno ostavljanje kamere pri ulasku u medija centar u posebnoj prostoriji kod ulaza ili u pres sali. Na terenu nisu dozvoljene kamere izuzev Arene, FS Srbije, Engleske i Luksemburga.

U slučaju bilo kakvih pokušaja nepravilnosti ili zloupotreba, akreditacija neće biti odobrena.

Informaciju o tome da li vam je odobrena akreditacija možete dobiti od petka 17. novembra od 12 do 15 časova, kontakt telefon +381648180056, ukoliko pre toga ne dobijete obaveštenje od medija službe FS Srbije.

Akreditacije ćemo izdavati na dan utakmica. Mediji će moći da podignu akreditacije na pres ulazu stadiona FK TSC dva sata pred početak meča (18. novembra od 15 časova) za utakmicu protiv Engleske, odnosno na ulazu u Sportski centar FSS (21. novembra od 17 časova) za utakmicu protiv Luksemburga.

Fotoreporterima je ulaz na stadion omogućen dva časa pre početka meča i tada će se preuzimati markeri uz obavezan uvid u profesionalni ili lični dokument.