Најновије вести

Недеља, 26.02.2017

ЈЕШИЋЕВИ МЛАЂИ КАДЕТИ УБЕДЉИВИ У ЦРНОЈ ГОРИ – 2:0(1:0)

/images/news/SC FSS/jesicevi klinci 3.jpg

Изабраници селектора Владимира Јешића славили головима Павловића и Ђермановића

Уторак, 13.12.2016

Селекције Велебита и Јешића добиле ривале у првој рунди квалификација за ЕП

/images/news/uefa.jpg

Млађа кадетска репрезентација Србије (генерација 2001.) коју води селектор Владимир Јешић, односно млађа омладинска селекција (генерација 1999.) Милоша Велебита, добиле су ривале у првом кругу квалификација за Европско првенство које почињу у другој половини идуће године.

Четвртак, 01.12.2016

Млађи кадети убедљиви у селективном мечу против изабране репрезентације Војводине -4:0(1:0)

/images/news/mirko/pazova-test-utakmica-1-001.jpg

СТРЕЛЦИ: Продановић (2), Павловић, Ђермановић.Стадион у СЦ ФСС у Старој Пазовић.Гледалаца: око 500.Судија: Александар Анђелић.Помоћници: Г.Богићевић, И. Јовановић.

Уторак, 29.11.2016

Млађи кадети у селективном мечу бољи од репрезентације Београда – 6:1(4:1)

/images/news/mirko/MS__4330.jpg

СТРЕЛЦИ: Тејић, Ђермановић, Новаковић (2), Продановић и Јочић за Србију, Купусовић за Београд.Стадион: СЦ ФСС у Старој Пазови. Гледалаца: око 300. Судија: Душан Панчић. Помоћници. Н.Ријевац, И. Нешковић. СРБИЈА: Крстовић, Ђорђевић, Ђурић, Ћорић, Честић, Ераковић, Тејић, Новаковић, Ђермановић, Павловић, Рукавина. Играли су још: Ћетковић, Ћорковић, Станишић, Тривуновић, Балаж, Јочић, Ружичић, Савић, Продановић, Јакшић.БЕОГРАД: Лековић, Радмановац, Дарабош, Лончар, Јовановић, Савић, Станојловић, Стојановић, Купусовић, Ђорђевић, Стокић.Играли су још: Обадал, Бјелица, Глишић, Ајдиновић, Јоцић, Буњевчевић, Бурмаз.

Петак, 25.11.2016

Селективни камп ФСС, Јешић позвао нашу децу из Шалкеа, Штутгарта, Цириха, Карлсруеа…

/images/news/mirko/dres.jpg

Селектор репрезентације Србије до 16 година (играчи рођени 2001.) Владимир Јешич позвао је 24 играча за селективни камп и два меча која ће бити одиграна 29. новембра, односно 1. децембра, против одговарајућих селекције ФС Београда и ФС Војводине. Позив за ове провере добили су први пут и наша деца која су рођена и играју у иностранству, а све у складу са стратегијом спортског сектора ФСС на челу са директором Гораном Буњевчевићем,координаторима и селекторима млађих селекција, да они најталентованији из дијаспоре добију прилику да се наметну и обуку дрес земље својих родитеља и предака. Обе утакмице играју се од 11,00 а селектор Владимир Јешић позвао је следеће играче.