Вести

FSS LIVE | НОВА МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА ФУДБАЛСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ (ВИДЕО)

07.02.2024.

Фудбалски савез Србије прати све трендове и схвата значај нових начина комуникације. Креативан и благовремен садржај на сајту и друштвеним мрежама, препознатљиви визуелни идентитет, милионске интеракције са навијачима из Србије и целог света, добиле су своју потврду у фантастичним статистичким подацима, као и похвалама од стране УЕФА и ФИФА.

Спремни смо и за наредни корак. Први конкретан подухват у овој години односи се на активацију нове апликације Фудбалског савеза Србије. Упоредо са стартом пролећне полусезоне на фудбалским теренима широм наше земље, корисници ИОС и Андроид мобилних уређаја имаће приступ у реалном времену свим подацима, резултатима и табелама у лигама од аматерског до професионалног нивоа.

Врхунски кориснички доживљај, изворне функције, геолокација, могућност директне комуникације са свим корисницима путем порука, банера, вести и пуш обавештења. Први пут на нашим просторима, мобилна апликација за ширу фудбалску заједницу, клубове, играче, родитеље, навијаче…

Било који фудбалер или фудбалерка, било који клуб или селекција, било који степен такмичења, било која узрастна категорија. Од пионира до ветерана, од окружне до Mozzart Bet Супер лиге Србије. Од детета које се први пут нашло у протоколу, до аса који је постигао најлепши гол у каријери. Све на једном месту. Све на длану. У новој апликацији Фудбалског савеза Србије – ФСС ЛАЈВ.

ПРЕУЗМИТЕ АПЛИКАЦИЈУ:

iOS – https://apps.apple.com/rs/app/fss-live/id6466286559

Android – https://play.google.com/store/apps/details?id=de.analyticom.cometlive.fss