А селекција

СЛАВОЉУБ МУСЛИН ИСКРЕН ПОСЛЕ МЕЧА

24.03.2017.

Наше најгоре полувреме, играчима сам рекао да можемо до преокрета

Остварили смо вредну победу на путу до Светског првенства у Русији, али руку на срце морали да страхујемо јер Грузија се показала као добар ривал,а ми смо поново гол примили после велике грешке.Селектор Славољуб Муслин, као и увек, био је искрен у анализи утакмице.
-Видели смо наше најгоре полувреме, а фудбал је показао колико може бити неправедан према мом цењеном колеги Вајсу, јер су домаћини имали велику шансу код њиховог вођства и ко зна шта би било да су тада постигли гол. Вратили смо се, ипак, у игру после гола из једанаестерца – рекао је селектор и наставио.- У полувремену сам рекао играчима да и поред лоше игре имамо добар резултат, а уколико будемо бољи онда ћемо успети да направимо преокрет. Веровао сам у то, направили смо измене, показали много бољу игру и на крају заслужено победили.


Невероватно је како примамо голове током целих квалификација, али ефикасна игра је поново оно што нас чини победницима…
-Грешке се понављају, нису оне тактичке, већ једноставно се дешавају. Збиља невероватно. На нашу срећу успели смо у правом тренутку да поравнамо резултат и после свега је најважније да смо победили. Далеко смо још од Русије, али понављам, ово је победа вредна три бода и крећемо се наредној утакмици.


Мијат Гаћиновић је дебитовао голом…
-Драго ми је због њега, али и свих нас, јер то је био гол који је дефинитивно одлучио утакмицу.Ради се о сјајном младом играчу, уосталом као и Ђурђевићу, односно свим осталим играчима које смо прикључили А репрезентацији.
На крају селектор је рекао да су из овог меча најважнији бодови…
-Пред нама је још много утакмица, тек смо на пола пута. Знали смо да ће ово бити веома тежак меч за нас и зато су ови бодови веома важни – рекао је Славољуб Муслин.

МИЈАТ ГАЋИНОВИЋ:ХВАЛА ТАДИЋУ НА АСИСТЕНЦИЈИ,НИКО СРЕЋНИЈИ ОД МЕНЕ
Гол на дебију, гол који ће Мијат Гаћиновић да памти.
-Хвала Дући на асистенцији,ово је гол који ћу да памтим, гол који посвећујем својој породици и девојци који су ми највећа подршка. Нико вечерас није срећнији од мене – каже Мијат Гаћиновић.
Селектор је веровао да можемо до преокрета…
-Рекао нам је у полувремену да смо одиграли веома лоше, али да покажемо карактер, јер квалитет имамо, и онда ће доћи и резултат. И заиста смо одиграли много боље, на крају заслужено победили – не оставља дилему Мијат Гаћиновић.