А селекција

Селектор Лалатовић позвао председника Кокезу, директора Буњевчевића и стручни штаб „А“ тима да дођу у Бидгошћ и подрже "орлиће" против Португала

14.06.2017.

Млада репрезентација Србија дошла је вечерас у Бидгошћ где ће боравити све до 23. јуна и последњег меча који играмо у Групи Б са Шпанијом. Сва три дуела (Португал, БЈР Македонија, Шпанија) Србија ће играти у овом пољском граду на стадиону капацитета 20.247 места а судећи по дочеку који је домаћин уприличио за српску експедицију, утисак је да ће Ђурђевић, Максимовић и саиграчи имати велику подршку.
-Захвалио бих се нашим домаћинима на заиста дирљивом дочеку. По свему виђеном имаћемо овде лепу подршку, она нам је неопходна. Тим поводом позвао бих и људе из нашег Савеза, пре свега председника Славишу Кокезу и техничког директора Горана Буњевчевића, наравно и цео стручни штаб „А“ тима, да дођу у Бидгошћ и да нас подрже. Били би нам ветар у леђа, ту мислим на све нас, али на првом месту играче. Да дођу и увере се у квалитет наше младе репрезентације како би у будућности могли да рачунају на њих – рекао је Ненад Лалатовић.
Пољским новинарима био је интересантан Вања Милинковић- Савић, сада већ бивши голман Лехије који се преселио у Торино.
-Драго ми је да сам поново овде, сада са мојим саиграчима из репрезентације, јер из Пољске носим веома лепе успомене. Верујем да ћемо имати лепу подршку, а на нама је да пружимо максимум и остваримо што боље резултате – рекао је Вања Милинковић – Савић.
Репрезентативци Србије имаће сутра два тренинга, први већ од 10,00. У хотелу Холидеј Ин који се налази у центру Бидгошћа постоји сви услови за пријатан боравак наше репрезентације, а доласку Орлића присуствовао је и градоначелник Бидгошћа који је поздравио „драге пријатеље из Србије“.