А селекција

PLANETWIN 365 ПЛАТИНАСТИ СПОНЗОР ФСС

05.06.2017.

Planetwin 365 и Фудбалски савез Србије потписали су уговор о пословној сарадњи чиме је Planetwin 365 постао први официјелни betting партнер Фудбалског савеза Србије и добио статус Платинастог спонзора.
Planetwin 365 је постао један од најцењенијих европских брендова у области приређивања игара на срећу, а успешно пословање проширено је и на област друштвене одговорности,како кроз помоћ многим хуманитарним организацијама у ЕУ, тако и у Србији. Део система је SKS 365 Фондације.
Осим бројних награда за фер плеј и успешно пословање, Planetwin 365 је партнер највећих фудбалских асоцијација у борби против неправилности на спортским манифестацијама. У Србији Planetwin 365 мрежа кладионица броји више од 200 малопродајних објеката, док на светском нивоу та цифра прелази бројку од 4000. Поред Србије, Planetwin 365 је најприсутнији у Италији, Шпанији, Аустрији, Белгији и Црној Гори. Глобални промотер бренда Planetwin 365 је Роберто Карлос, велико фудбалско име, чија се посета ускоро очекује у Србији. Planetwin 365 као Платинасти спонзор ФСС-а подржаће развој спортских и пословних активности савеза, подржаће фудбалску репрезентацију у квалификацијама за СП у Русији, а све у циљу промовисања вредности Фудбалског савеза Србије и Компаније Planetwin 365.


После потписивања уговора, Planetwin 365 организовао је наградну игру „Spin and win“ у којој су учествовали фудбалери и новинари.
Свечаном чину потписивања уговора присуствовали су Милан Јанковић, директор маркетинга Planetwin 365 и Јован Шурбатовић, генерални секретар ФСС,односно селектор Славољуб Муслин и играчи, браћа Матић, Немања и Урош,као и Лука Миливојевић.