Архива

Одржана седница Одбора за хитна питања

18.08.2017.

Горан Ђоровић селектор Младе репрезентације

У просторијама Фудбалског савеза Србије одржана је седница Одбора за хитна питања. Најважније одлуке односе се на избор новог селектора Младе репрезентације Србије, односно одабир стадиона на коме ће наша најбоља репрезентација дочекати селекцију Молдавије, 2. септембра, у квалификацијама за Светско првенство у Русији.
Нови селектор „орлића“ је Горан Ђоровић (11.09.1971), бивши истакнути репрезентативац, учесник СП у Француској (1998) и ЕП у Белгији и Холандији (2000). Блиски сарадник селектора Славољуба Муслина на нашем путу до Русије, сада ће преузети бригу о генерацији 1996. коју очекују квалификације за Европско првенство у Италији. „Орлићи“ се налазе у групи са Аустријом, Русијом, Јерменијом, БЈР Македонијом и Гибралтаром.
Одбор за хитна питања донео је и одлуку о замени домаћинства квалификационог дуела са Молдавијом, а тај меч играће се на трави стадиона Партизана. Наиме, првобитно је било планирано да Молдавију угостимо на стадиону „Рајко Митић“ али због неопходности замене травнате подлоге, сусрет ће бити одигран у Хумској са почетком у 18,00.