А селекција

НОВО ИМЕ У ДРЕСУ СРБИЈЕ | ГОЛМАН ВЛАДАН КОВАЧЕВИЋ НА СПИСКУ СЕЛЕКТОРА ДРАГАНА СТОЈКОВИЋА

02.03.2023.
Ни код њега није било дилеме. Један од најбољих голмана пољске Екстракласе Владан Ковачевић са великим задовољством прихватио је позив селектора А тима Драгана Стојковића и требало би ускоро да буде део најбољег тима Србије.
Ковачевић је рођен у Бањалуци. Има 24 године, својевремено је бранио за младу репрезентацију Босне и Херцеговине. Стандардан је у Ракову, клубу који је лидер шампионата Пољске и већ неко време је на скенеру директора А тима Стевана Стојановића, самим тим и селектора  Драгана Стојковића.
Уколико све буде у реду са папирологијом и од ФИФЕ на време стигну одговарајућа документа, очекује се да Ковачевић буде на располагању већ у марту кад репрезентацију Србије очекује почетак такмичења у квалификацијама за Европско првенство и утакмице против Литваније у Београду и Црне Горе у Подгорици.
Пре неколико дана одлуку да дрес Немачке замени опремом Србије донео је Лазар Самарџић, а од марта 2021. године и доласка селектора Драгана Стојковића и директора Стевана Стојановића у Фудбалски савез Србије на том списку нових адута налазе се првотимац Црвене звезде Стефан Митровић (Канада), адут шпанске Алмерије Срђан Бабић (Босна и Херцеговина) и чувар мреже Роме Миле Свилар (Белгија).
Наставиће се…