Архива

НАЈБОЉИ УЗ НАЈБОЉЕ, ЗА БУДУЋЕ ПОБЕДЕ

21.03.2017.

ФС Србије и British Motors заједно на путу до Русије 2018.

Нови спонзор Фудбалског савеза Србије је угледна компанија British Motors, једна од водећих у свету ауто индустрије. Свечаном чину потписивања уговора присуствовали су председник ФСС Славиша Кокеза и Остоја Мијаиловић, власник компаније, односно комплетна фудбалска репрезентација Србије која се припрема за важан квалификациони меч са Грузијом, у Тбилисију 24. марта.
У British Motors JLR Centru потписан је како су домаћини рекли „трансфер године“, а Остоја Мијаиловић је изразио велико задовољство због сарадње са ФС Србије.

-Као ексклузивном продајно-сервисном центру за Jaguar и Land Rover возила за Србију, велико нам је задовољство и част што нам се указала прилика да подржимо ФС Србије. Верујемо да смо идеалан партнер на путу ка будућим успесима наших најбољих фудбалера, као представници водећих премијум брендова у аутомобилској индустрији. Најмодернији смо центар овог типа у источној Европи, који је у складу са новим стандардима JLR групације, а од скоро смо и званични увозници и дистрибутери Pirelli и Bridgestone пнеуматика. Као компанија посебно смо поносни што ћемо кроз ово партнерство имати прилику да јачамо фудбал који је спорт читаве нације и подржимо га на путу ка још бољој будућности. Нашу репрезентацију чине наши најбољи фудбалски стручњаци, и играчи великог потенцијала, увек спремни, снажни и технички потковани, са богатим каријерима и искуством, а то је квалитет који у многоме асоцира и на моделе који се налазе око нас. Као British Motors, настојимо да улажемо у нашу земљу кад год смо у могућности, и верујемо да ћемо овим гестом подстаћи и друге компаније да се укључе и пруже своју подршку у најпотребнијим тренуцима како за српски спорт, али и шире, јачање имиџа и снаге наше земље.Репрезентацији желимо пуно среће на предстојећој утакмици и надамо се успеху, а врата наше компаније ће за њих увек бити отворена – рекао је Остоја Мијаиловић.

Најновија појачања ФС Србије биће Range Rover, Land rover Discovery 5, Land Rover Discovery Sport, Jaguar F-Pace i Range Rover Evoque! Снажни, брзи, технички савршени, спретни на сваком терену! Најбољи уз најбоље, за будуће победе!
-Част ми је и задовољство да смо са уваженом компанијом British Motors потписали спонзорски уговор, уговор са једним од најпознатијих брендова у аутомобилској индустрији. У претходном периоду сам најавио да ћемо да радимо на побољшању и квалитету спонзорског пула Фудбалског савеза Србије и то овим уговором управо потврђујемо.Од данас смо јачи за British Motors, наредних дана потписаћемо још два,три спонзорска уговора, а како је и господин Остојић рекао, захвалност дугујемо и селектору Муслину и нашим репрезентативцима, њиховом односу према националном дресу у претходне четири квалификационе утакмице,односу који је препознала и Србија и њени навијачи.Надам се да ће тако и наставити и да ће Србија заузети оно место које јој припада у европском и светском фудбалу – истакао је Славиша Кокеза, председник ФС Србије.