Архива

Микеле Ува гост Славише Кокезе и ФСС

13.03.2017.

Председник ФС Србије и генерални директор ФС Италије разговали о сарадњи два савеза и евентуалној подршци за чланство у ИК УЕФА

 

Први човек српског фудбала, Славиша Кокеза, угостио је данас, на молбу ФС Италије, генералног директора Микеле Ува, иначе кандидата за чланство у Извршни комитет УЕФА који ће на предстојећем Конгресу у Хелсинкију, 5. априла, да добије неколико нових чланова.


Председник ФС Србије и генерални директор ФС Италије разговарали су у Спортском центру ФСС у Старој Пазови и том приликом постигнута је сагласност око будуће сарадње два савеза која се пре свега односи на млађе категорије, укључујући и одигравање пријатељских утакмица. Микеле Ува је изразио и жељу да председник Славиша Кокеза и ФС Србије пруже евентуалну подршку његовој кандидатури за чланство у Извршном комитету УЕФА. На крају посете генерални директор ФС Италије обишао је СЦ ФСС којим је искрено био импресиониран, а председнику Славиши Кокези се захвалио на пријему на који је наишао у Фудбалском савезу Србије.