Media

ЛИГА НАЦИЈА | ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ

03.06.2022.

Поштовани,

УЕФА конференција за медије дан пред другу утакмицу Србије у новом циклусу Лиге нација против Словеније одржаће се у СЦ ФСС у суботу 4. јуна од 13 часова уз присуство селектора А тима Драгана Стојковића и једног репрезентативца. Максимално трајање је 30 минута.

За медије је организован аутобуски превоз – полазак 11.45, угао улице Драгослава Јовановића и Булевара Краља Александра, повратак 14.00.

Тренинг репрезентације Србије је на терену број 1 од 11 сати и отворен је првих 15 минута за фоторепортере и сниматеље.

УЕФА конференција за медије репрезентације Словеније одржаће се у медија центру стадиона „Рајко Митић“ од 17.30, док је тренинг од 18.00 на главном терену и отворен је првих 15 минута за сниматеље и фоторепортере. За боравак медија на стадиону у време конфренција, тренинга и утакмице неопходна је акредитација за утакмицу.

Такође вас наљубазније подсећамо да је дан пред утакмицу и на дан утакмице неопходно придржавати се УЕФА протокола заштите од вируса COVID – 19 у свим затвореним просторијама намењеним за рад медија.

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА АКРЕДИТОВАНЕ ФОТОРЕПОРТЕРЕ

У односу на важеће протоколе УЕФА обавештавамо акредитоване фоторепортере да је за утакмицу против Словеније кретање на стадиону дозвољено у зони 2 и зони 3.
Пред почетак утакмице односно по завршетку интонирања друге химне биће направљен изузетак – фоторепортери ће имати могућност да приђу зони 1 (испред клупа) и направе тимску фотографију обе репрезентације тако што ће бити позиционирани на одговарајућем месту. Одмах затим следи повратак у зону 2.

ЦЕНТАР ЗА АКРЕДИТОВАЊЕ
Центар за акредитовање налази се на стадиону „Рајко Митић“ (западна трибина – сервис за чланство).

Радно време је следеће:
Петак, 3. јун: од 10 до 18 часова
Субота, 4. јун: од 10 до 18 часова
Недеља, 5. јун: од 12 сати до почетка утакмице

Хвала на разумевању.

Срдачан поздрав