Иванчић: Сами закомпликовали, Буњевчевић:Велики успех, Павићевић:Можемо и боље

26.09.2017.

 

Драма са срећним крајем. Футсал репрезентација Србије изборила је пласман на УЕФА Футсал ЕУРО у Словенији, али до последњег тренутка владала је неизвесност…
-Остварили смо велики успех, могли све да решимо на време, али после неких грешака били смо сведоци неизвесне завршнице. Имали смо у Чешкој 4:1 и себи мало закомпликовали ствари, али на крају ипак победили, сада опет 3:1 и прилику да на прави начин приведемо меч крају, али…Неке грешке не би смеле да се дешавају. Честитам момцима на успеху, сада се окрећемо Словенији – рекао је после меча селектор Горан Иванчић.
Није било лако ни спортском директору Горану Буњевчевићу који је меч посматрао у друштву Бојана Павићевића, координатора за футсал ФСС.
-Честитам селектору, честитам играчима, остварили су велики успех. Србија се налази међу најбољим футсал селекцијама у Европи, а овај резултат биће, надам се, само најава још добрих вести наших репрезентатзивних селекција – истакао је Горан Буњевчевић.
Бојан Павићевић, један од легендарних футсал играча, не крије да је тешко поднео драму у „Чаиру“…
-Одиграли смо можда и најлошију утакмицу у последње време, а опет не памтим да су Чеси одиграли бољу утакмицу. Морали смо боље, али има времена за анализу, сада је само важно да смо остварили циљ, пласирали се у завршницу континенталног такмичења, тамо где нам је и место. Честитам селектору и играчима на свему оствареном,али уколико желимо више, онда морамо и боље него што смо то показали у Нишу. Хвала и дивној публици, помогли су нам да се сада сви заједно радујемо – рекао је Бојан Павићевић.