ИВАНЧИЋ, ПЕРИЋ И РАЈЧЕВИЋ:СТВАРАЛИ СМО ШАНСЕ,ДАЛИ МАКСИМУМ,ЗАСЛУЖИЛИ МНОГО ВИШЕ

05.02.2018.

Више од тридесет удараца на гол Казахстана, четири стативе, ко зна колико одбрана Игите и пораз који боли, јер су Перић и саиграчи по свему приказаном заслужили много више у четвртфиналу ЕП у Словенији.

Горан Иванчић: Честитам селекцији Казахстана на проласку као и мојим играчима на великом труду и борбености. Нијансе су одлучивале, овог пута нисмо имали среће као против Словеније. Било је доста прилика на обе стране, достојно смо се супроставили врло јаком противнику. Објективно, ово су наше реалне могућности у овом тренутку, могли смо корак даље али остаје нам да се окренемо будућности и радимо на потенцијалу који футсал дефинитивно има.

Марко Перић: Разочаран сам поразом, била је ово наша најбоља утакмица али голман Игита је правио чуда. Било је много тешко играти против овакве екипе која користи голмана у пољу. Стварали смо шансе, дали смо максикум, нажалост нисмо успели.

Слободан Рајчевић: Нисмо имали среће да изједначимо, било је довољно времена, погађали смо стативе и голмана, штета што нисмо успели. Имали смо за циљ четвртфинале и у томе смо успели али остаје горак укус јер смо могли и још један корак а нисмо успели.