Вести

ФСС И ВОДАВОДА ЗАЈЕДНО ДО КАТАРА 2022.

13.04.2021.

Фудбалски савез Србије налази се на новом почетку, репрезентација на челу са Драганом Стојковићем крупним корацима гази ка Светском првенству у Катару и логично је да на том путу буде у друштву поузданих партнера. На састанку одржаном у просторијама кровне фудбалске организације, коме су присуствовали в.д. председника Савеза Марко Пантелић, генерални секретар Јован Шурбатовић и креатор и оснивач брендова ВОДАВОДА и Горки лист Војин Ђорђевић, начелно је договорена сарадња која ће званичну промоцију имати крајем следеће недеље на конференцији за медије. Састанку су се касније прикључили почасни председник ФСС Томислав Караџић и селектор А тима Драган Стојковић.

„ВОДАВОДА од оснивања до данас подржава спорт и врхунске професионалце у спорту, а наша фудбалска репрезентација свакако припада тој категорији. Радујем се обнављању сарадње и прилици да дамо свој допринос великим успесима које сви очекујемо. У репрезентацији се осећа нова енергија, фактор који поред талента и рада игра кључну улогу у постизању сваког значајног спортског резултата. Велике заслуге иду на рачун новог селектора Драгана Стојковића који је од самог старта ставио до знања играчима колика је њихова одговорност када обуку дрес националног тима. Жеља никада није била спорна и то нам је заједничко, јер ни ВОДАВОДА не би била ту где јесте да сваки члан нашег тима нема огромну жељу за освајањем света. Добар старт у квалификацијама вратио је веру нације, људи желе да се радују успесима својих фудбалера и верујем да ћемо сви заједно крајем године славити пласман Србије на Светско првенство у Катару“ – рекао је Војин Ђорђевић за сајт ФСС по завршетку састанка на Теразијама.

Своје импресије изнео је и први човек ФСС Марко Пантелић:
„Обавили смо врло пријатан разговор са господином Војином Ђорђевићем и драго ми је што смо у начелу договорили сарадњу између ФСС и ВОДАВОДЕ. Званичну промоцију и потписивање уговора планирамо крајем наредне недеље. Са великим задовољством могу да констатујем да то није све и да смо на добром путу да направимо пул спонзора какав заслужује једна озбиљна организација попут Фудбалског савеза Србије. Амбијент нам иде на руку јер су навијачи свим срцем стали уз своју репрезентацију после одличног старта у квалификацијама за Светско првенство. Радује феноменалан приступ свих играча и слажем се са селектором Стојковићем да је штета што против Португала нисмо освојили сва три бода. Циљ је јасан, а то је прво место у групи и директан пласман на Светско првенство. Сматрам да имамо и квалитет и жељу да то и остваримо. Дакле, заједно са ВОДАВОДОМ до Катара 2022“ – изјавио је Пантелић.