Media

АКРЕДИТОВАЊЕ МЕДИЈА | РЕДОВНА СКУПШТИНА ФС СРБИЈЕ (8. ЈУЛ)

05.07.2023.
Поштовани,
Од среде 5. јула (15 часова) до петка 7. јула (20 часова) биће отворен систем акредитовања медија за присуство на Редовној седници скупштине ФСС. Почетак је у суботу 8. јула у 12 часова у СЦ ФСС у Старо Пазови.
За медије ће бити ограничен број места у скупштинској сали у складу са капацитетом простора, бројем делегата и осталих присутних, тако да ћемо акредитације издавати по систему један медији – једна акредитација.
Такође, Фудбалски савез Србије задржава право да утврди коначан број издатих акредитација према следећим приоритетима:
Медијски партнери ФСС
Спортске редакције односно медији
Остали информативни медији у складу са утицајем на медијском тржишту
Захтеве можете послати на следећу адресу: а[email protected] на меморандуму ваше медијске куће уз копију валидног професионалног документа и фотографију.
Акредитације можете преузети на улазу у СЦ ФСС од 11 до 11 сати и 30 минута – у том временском оквиру ће медијима бити омогућен улазак. Медији могу користити паркинг простор ван СЦ. Приликом уласка у СЦ обавезна је лични документ на увид. Молимо вас да „dress code“ буде примерен догађају, нпр. неће бити дозвољен улаз у тренерци, итд…
Улазак медија у салу где се одржава Скупштина биће најкасније до 11.45. По уласку у салу новинари и сниматељи одмах заузимају своја места са којих могу пратити улазак делегата. Фоторепортери ће имати могућност слободног (означене зоне) кретања и фотографисања у сали до почетка скупштине. Затим заузимају места између новинара и сниматеља. Простор за медије је у доњем делу сале.
Сликање и снимање је дозвољено само у сали и испред улаза у СЦ (не и у ходнику из којег се улази у салу, као и у просторији из које се улази у ходник).
Медији ће пре, током и после Скупштине имати могућност боравка у сали где се одржава Скупштина, као и у јавном простору који се налази у доњем делу СЦ (прес сала, кафић…). Обезбеђено је послужење (храна, кафа, вода, сокови…). Није дозвољен боравак медија на спрату осим у сали где се одржава Скупштина.
Молимо представнике медија да све време носе акредитације на видном месту како би се избегле евентuална конфузија. Такође вас молимо да обавезно искључите звук и утишате (silent mode) мобилне телефоне по уласку у салу.
Уколико број акредитованих медија буде већи од предвиђеног броја места у сали предност приликом одређивања седећих места за новинаре имаће медијски партнери ФСС, медији који редовно прате активности ФСС, штампани и дигитални медији, телевизије и ТВ агенције. Исто се односи и на позиције фоторепортера као и сниматеља.
Фудбалски савез Србије неће организовати аутобуски превоз за медије.

Срдачан поздрав