Media

АКРЕДИТОВАЊЕ МЕДИЈА | КВАЛИФИКАЦИЈЕ U-21 ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО, СРБИЈА - ЕНГЛЕСКА (18. НОВЕМБАР), СРБИЈА - ЛУКСЕМБУРГ (21. НОВЕМБАР)

10.11.2023.

Поштовани,

Обавештавамо вас да ће од петка 10. новембра (14 часова) до петка 17. новембра (12 часова) бити отворен систем акредитовања медија за утакмице младе репрезентације Србије у квалификацијама за U-21 Европско првенство у Бачкој Тополи против Енглеске (18. новембар, 17.00, ТСЦ арена) и у Старој Пазови против Луксембурга (21. новембар, 19.00, СЦ ФСС).

Ваше захтеве можете послати на следећу адресу:  [email protected] на меморандуму ваше медијске куће, уз копију валидне новинарске легитимације и фотографију вашег извештача.

Захтев мора да садржи име и презиме извештача и позицију на стадиону са које ће извештавати (принт и електронски медији за новинарску ложу, фоторепортери за позицију на терену, радио извештачи за њима одређене позиције као и телевизијски репортери).

ТВ И РАДИО ПРАВА

Апсолутна ТВ и радио права преноса за утакмице у квалификацијама за Европско првенство припадају ТВ Арена спорт и РТС, тако да је обавезно остављање камере при уласку у медија центар у посебној просторији код улаза или у прес сали. На терену нису дозвољене камере изузев Арене, ФС Србије, Енглеске и Луксембурга.

У случају било каквих покушаја неправилности или злоупотреба, акредитација неће бити одобрена.

Информацију о томе да ли вам је одобрена акредитација можете добити од петка 17. новембра од 12 до 15 часова, контакт телефон +381648180056, уколико пре тога не добијете обавештење од медија службе ФС Србије.

Акредитације ћемо издавати на дан утакмица. Медији ће моћи да подигну акредитације на прес улазу стадиона ФК ТСЦ два сата пред почетак меча (18. новембра од 15 часова) за утакмицу против Енглеске, односно на улазу у Спортски центар ФСС (21. новембра од 17 часова) за утакмицу против Луксембурга.

Фоторепортерима је улаз на стадион омогућен два часа пре почетка меча и тада ће се преузимати маркери уз обавезан увид у професионални или лични документ.