А селекција

„А” ТИМ | СЕЛЕКТОР СТОЈКОВИЋ ИСПРАТИО ДУЕЛ У БЕРГАМУ И ВИДЕО ГОЛ ЛАЗОВИЋА

21.05.2023.

У склопу редовних активности и припреме за наставак квалификација у јуну, селектор „А” тима Србије Драган Стојковић боравио је у Бергаму и гледао дуел Аталанте и Вероне.

Домаћин је победио са 3:1, а једини гол за госте постигао је Дарко Лазовић, који је, нажалост, средином другог полувремена морао ван игре због повреде.

Било је времена за дружење ван стадиона, које су селектор Стојковић, Лазовић, као и некадашњи репрезентативац Филип Ђорђевић искористили на најбољи могући начин.

Репрезентацију Србије очекује трећа утакмица у квалификацијама за ЕП против Бугарске у Разграду (20. јун), док ће четири дана пре тога одиграти пријатељски меч са Јорданом у Бечу.

Селектор Стојковић се са својим сарадницима увелико припрема за предстојеће утакмице, тако да су недавно сусрете са нашим репрезентативцима имали Кацушито Киноши (Порто – Марко Грујић, Севиља – Немања Гудељ, био је ту и Марко Дмитровић, који се недавно опростио од државног тима), Братислав Живковић (Фиренца – Никола Миленковић, Лука Јовић, Алекса Терзић, Филип Ђуричић), као директор „А“ тима Стеван Стојановић (Амстердам – Душан Тадић).